Grillivinkit Makkaralle

Grillivinkit Makkaralle

Ota makkara ajoissa pois kylmästä, tulos on mehevämpi, kun grillattavan lähtökohta ei ole kovin kylmä. Kääri kuorettoman/ohutkuorisen makkaran ympärille taikinasuikaleita. Laita nakit tai makkarat miedohkon kuumaan (ei siis liian polttavaan) grilliin, käännä makkarat kun ne ovat saaneet väriä ja rasva alkaa tiristä. Syö heti: sinapilla, ketsupilla, kurkkusalaatilla tai halutessa eksoottisemmilla kastikkeilla, esim. taco-kastikkeella - kypsä makkara on mehevää syötävää!

4-6:lle
400-500gkuorettomia/ohutkuorisia nakkeja tai grillimakkaraa
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinalevyjä (500 g)
Lisäksi:
sinappia, ketsuppia, kurkkusalaattia

Valmistusohje

Ota makkarat jääkaapista huoneenlämpöön tai ulkolämpötilaan ja taikina pakkasesta sulamaan. Kauli taikina melko ohueksi ja ota siitä taikinapyörällä 1-2 cm leveitä nauhoja. Kääri nauhat ohutkuoristen tai kuorettomien nakkien tai makkaroiden ympärille ristiin rastiin. Laita nakit tai makkarat miedohkon kuumaan grilliin, käännä nakit tai makkarat muutamia kertoja, kun ne ovat saaneet väriä ja rasva alkaa tiristä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Terve. Taikinan lisäksi pekonisuikale. Tv: Timo.
Mahtava!!! MAISTAKAA:)
Mmm! Tosi namia! Koko perhe pitää.