Fetajuustokeksit

Myllyn Paras
20-25 kpl
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
½tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
100g(laktoositonta) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
75gvoita
1dl(laktoositonta) kermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää murustettu
juusto, sula voi ja kerma nopeasti taikinaan. Laita taikina kylmään
kovettumaan.

Laita uuni lämpiämään 225-asteeseen. Kaaviloi taikina
leivinpaperin päällä ohueksi levyksi, pistele haarukalla tiheästi ja jaa taikina
neliöiksi (n. 5 x 5 cm) taikinapyörällä. Paista keksit uunin keskitasolla n. 10
min. Keksit irtoavat toisistaan paistettaessa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Kuivatut yrit (persilja, basilika tms) tai mustapippuri taikinaan lisättynä antaa makua.
Voinko käyttää vehnäjauhojen tilalla tattarijauhoja? Tavoite on saada gluteeniton taikina.
Taikinasta saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita ja vehnäjauhojen tilalla gluteenitonta jauhoseosta tai tattarijauhoja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Erittäin maistuvia ja helppotekoisia.
Mmmm... Maukasta ja suussa sulavaa