Appelsiini-juustokakku

Myllyn Paras
15-20:lle
200gpipareita
1dlvoita sulatettuna
500gmascarponea tai maustamatonta tuorejuustoa
1appelsiinin kuori raastettuna
1dlappelsiinimehua
dlsokeria
3pientä munaa
2tlvaniljasokeria
1tlkanelia

Valmistusohje

Murskaa piparit ja sekoita joukkoon voisula niin, että tuloksena on tiivis massa. Painele seos tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin keskenään ja kaada pohjan päälle. Paista kakku 175-asteessa noin 40 minuuttia. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Resepti:
Makuhetki Jokisen keittiössä -ohjelmassa Teresa Välimäki.

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Laitoin puolet mascarponea ja toisen puolen appelsiinituorejuustoa. Toimi niinkin ihan hyvin :)
Tosi hauska resepti. Käytin romahtaneen piparitalon pohjassa. T: Laaksosen mummi
Erittäin hyvä, joululta jääneiden piparien "uusiokäyttö". Appelsiini raikastaa ja sopii hyvin yhteen piparin maun kanssa