Aamunaloitus tuorepuurolla

Myllyn Paras

Tuorepuuro on vaihtelua tavalliselle aamupuurolle.

Tuorepuuro valmistetaan sekoittamalla hiutaleita, leseitä ja siemeniä nesteeseen, muun muassa piimään tai soijajuomaan ja niiden annetaan turvota esimerkiksi yön yli.

Aamulla joukkoon sekoitetaan tuoreita hedelmäpaloja tai marjoja ja tarvittaessa maustetaan tummalla sokerilla tai hunajalla.

2:lle
3dl(laktoositonta) piimää
3rklMyllyn Paras Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleita
tai Pikakaurahiutaleita
3rklMyllyn Paras Ruishiutaleita
1rklMyllyn Paras Kauraleseitä
tai Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta
2rklpinjansiemeniä tai pähkinärouhetta
Lisäksi:
3dlmustikoita, herukoita, lakkoja tai muita pakastemarjoja
1banaani
vähän tummaa sokeria tai hunajaa

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään illalla ja nosta jääkaappiin turpoamaan. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää.

Sekoita puuroon viipaloitu banaani ja pakastemarjat sekä makusi mukaan vähän sokeria. Nauti tuorepuuro sellaisenaan tai maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Maukasta ja helppoa.
SUOSITTELEN
Yksi lajike kyytipojaksi kerralla paras.