OATGOODS keksit

OATGOODS Keksit

Myllyn Paras lanseerasi tovi sitten herkullisen OATGOODS-sarjan, jotka maistuvat mainioilta jo alkuperäiskäyttötarkoituksessaan, mutta joita voi myös käyttää leivontaan. Tällä kertaa valmistuikin kahta erilaista keksilaatua OATGOODS-tuotteista; trooppisia kaurakeksejä sekä myslikeksejä.

 

Myslikeksit (n.30 kpl)

100 g sulatettua voita
300 g OATGOODS Mysli Suklaa-appelsiinia
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeria
1,5 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarea Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 muna

Sulata voi ja sekoita siihen mysli ja sokerit sekä vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu leivinjauhe. Lisää lopuksi muna. Pyöritä käsin pieniä nokareita pellille ja paista 175 asteessa noin 9-10 minuutin ajan. Anna jäähtyä.

 

Trooppiset kaurakeksit

3 dl OATGOODS Tuorepuuro Tropiikkia
1/2 dl sokeria
1/2-1 tl vaniljasokeria
1 rkl Myllyn Paras Emännän Puolikarea Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50 g sulatettua voita
1 muna

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon jäähtynyt sulatettu voi. Lisää lopuksi muna. Ota lusikalla nokareita pellille ja paista 200 asteessa noin 7 minuuttia. Varo, keksit palavat helposti! Anna jäähtyä.

Keksit ovat helppoa valmistettavaa lastenkin kanssa ja maistuvat hieman erilaiselta kuin tavanomaiset keksit. Voisin sanoa näitä hieman terveellisemmiksi retkieväiksikin ja makujahan voi muutella vaihtamalla myslit ja tuorepuurohiutaleet toisiksi.

Ihanaa kevään jatkoa ja herkullisia OATGOODS-hetkiä!

OATGOODS Keksit

Sesonki:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.