Kaurainen siemennäkkäri ja päälliset

Kaurainen siemennäkkäri ja päälliset

Siemennäkkärit ovat viime aikoina olleet kovassa suosiossa, ja tämän Myllyn Parhaan kauraisen siemennäkkäri leivontaseoksen ansiosta sen valmistus on nyt entistä helpompaa!

Päälliset valikoitiin tällä kertaa lapsille mieluisiksi, ja jopa kuopus, joka ei niinkään tomaatista ja paprikasta välitä, söi innoissaan hauskat "naamanäkkärit"!

Itse näkkäri keräsi molemmilta lapsilta isot peukut mausta ja kaiken lisäksi se on terveellinen vaihtoehto!

Kaurainen siemennäkkäri

1 ps Myllyn Paras kaurainen siemennäkkäri leivontaseosta
3 dl kiehuvaa vettä
1/2 dl öljyä

Päälliseksi oman maun mukaan levitettä, kinkkua, juustoa, salaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, paprikaa, mitä vain mielikuvitus antaa myöden!

Valmista näkkäri pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä hyvin sen tultua uunista. Päällystä haluamallasi tavalla, itse laitoin näkärinaamoille ensin levitettä, juustoa ja kinkkua ja sitten tein salaatista hiukset, kirsikkatomaateista/kurkusta/paprikasta silmät, nenät ja suut. Vain mielikuvitus on rajana ja lapset voivat myös itse tehdä mieleisensä naamat, jolloin itse tehdyn näkkärin syöminen on vielä hiukan hauskempaa!

Hauskaa vappua ja kevään jatkoa kaikille!

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.