Banaaniletut mustikoilla ja raejuustolla

Banaaniletut_mustikoilla_ja_raejuustolla

Banaaniletut sopivat mainiosti aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Ne ovat terveellisiä ja lisäksi proteiinipitoisia ja pitävät nälän mukavasti loitolla. Pieni määrä jauhoja mukana tekevät taikinasta helpomman käsitellä esimerkiksi lettuja käännettäessä. Nämä maistuvatkin koko perheelle ja kerralla voi tehdä isomman satsin valmiiksi jääkaappiin odottamaan vaikka koulusta palaavia lapsia!

Banaaniletut mustikoilla ja raejuustolla (20 pientä lettua)

2 kypsää banaania

2 kananmunaa

1dl Myllyn paras vehnäjauhoja

ripaus suolaa 1-2tl sokeria (ei pakollista)

1 dl maitoa

1 dl raejuustoa

1 dl mustikoita (itse käytin pakasteesta)

Paistamiseen voita 

Soseuta banaanit sauvasekoittimella. Lisää joukkoon munat, jauhot, maito, suola ja halutessasi sokeri. Banaani on makeaa, sokeri ei siksi ole välttämätöntä. Lopuksi sekoita joukkoon raejuusto ja mustikat, varo hajottamasta niiden rakennetta, joten sekoita vain nopeasti tasaiseksi.

Paista lettupannulla voissa pieniksi letuiksi ja nauti mustikoiden kera! 

Mukavaa kevään alkua kaikille!

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.