Värikkäät kasviksilla täytetyt kaurarieskatortillarullat

Kaurarieskatortilla5

Nämä ihanan värikkäät Myllyn Paras Kaurarieskatortillasta tehdyt rullat eli wrapit maistuvat välipalana tai vaikka kahvipöydän suolaisena herkkuna. Tässä reseptissä Myllyn Paras Kaurarieskatortillan sisään on kääritty maukkaita ja rapeita vihanneksia. Näin saat helposti lisättyä omaa ja koko perheen kasvisten syöntiä. Halutessasi voit lisätä Myllyn Paras Kaurarieskatortillasta tehdyn rullan sisään myös esimerkiksi kanaa, kalaa, lihaa tai kasvisproteiineja. 

Kun asettelet kasvikset omiin osioihin, saat rullista kivan värikkäät. Näitä on myös lasten mukava syödä koulun jälkeen välipalana. Lasten on helppo tehdä nämä kasvistäytteiset rullat vaikka ihan itsenäisesti. Aikuinen voi myös pilkkoa pienemmille kouluisille kasvikset astioihin sekä valmistaa tuorejuustolevitteen valmiiksi. Näin kotiin tuleva koululainen saa koulun jälkeisen ajan mukavasti kulumaan valmistaessaan välipalaa itsenäisesti. Kun säilytät valmiiksi pilkotut tuotteet hyvin pakattuna jääkaapissa, voi samoilla tuotteilla valmistaa välipalan parina päivänä peräkkäin.

Myllyn Paras Kaurarieskatortilla on uutuustuote, joka on osa Myllyn Paras OATGOODS-tuotesarjaa. Ne sisältävät täysjyväkauraa ja rypsiöljyä. Kaurarieskatortillan voi käyttää sellaisenaan tai lämmittää uunissa, pannulla, grillissä tai mikroaaltouunissa. Kaurarieskatortillassa on hienot parilapaistoraidat, jotka tekevät näyttävän viimeistelyn erilaisille tortilla-annoksille. Kaurarieskatortilla on myös juuri sopivan kokoinen pieneksi evääksi tai välipalaksi.

Värikkäät kasviksilla täytetyt kaurarieskatortillarullat

1 pkt (8 kpl) Myllyn Paras Kaurarieskatortillaa

175 g maustamatonta tuorejuustoa

2 rkl tuoretta ruohosipulia

¼ tl suolaa

¼ tl rouhittua mustapippuria

 

200 g kurkkua

100 g makeaa suippopaprikaa

100 g punakaalia

2 kpl porkkanaa

4 isoa jääsalaatin lehteä

Laita maustamaton tuorejuusto kulhoon. Pilko ruohosipuli ja lisää tuorejuuston joukkoon yhdessä suolan ja mustapippurin kanssa. Vatkaa tuorejuustoseos sekaisin.

Pese kaikki kasvikset ja kuori vielä porkkanat. Pilko kurkku, suippopaprika, punakaali, porkkana ja salaatinlehdet sopiviksi suikaleiksi.

Levitä tuorejuustotäytettä kaurarieskatortillan päälle. Levitä kasviksia omiksi osioiksi tuorejuuston päälle. Kääri kaurarieskatortilla rullalle. Voit halutessasi leikata kaurarieskatortillat puoliksi. Käännä silloin rulla saumapuoli alaspäin leikkuualustalle. Näin saat leikattua rullat siististi.

Nämä rullat ovat herkuteltavissa heti valmistamisen jälkeen, tai voit kääriä ne esimerkiksi leivinpaperin sisään ja säilyttää jääkaapissa muutaman päivän ajan.

Sesonki:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.