Peltipizzat kauraisalla pohjalla

Pizza maistuu aina ja lähes kaikille. Pellillinen pizzaa valmistuu helposti Myllyn Parhaan uudella Kauraisella pizzajauholla ja täytteitä voi valita oman mielensä mukaan, mielikuvitus on vain rajana!
Tällä kertaa päädyimme suhteellisen perinteisiin vaihtoehtoihin kuitenkin, maistuivat koko perheelle erinomaisesti!
Peltipizzat kauraisalla pohjalla
Kaksi pellillistä
Kaksi pussia Myllyn Paras Kaurainen pizzajauhoa
30g tuorehiivaa tai yksi pussi kuivahiivaa
5dl vettä
4rkl öljyä
Valmista pohja pakkauksen ohjeen mukaan. Huomioithan, että määräni sisältävät kahden pellillisen ainesosamäärät. Taikinoiden kohotessa valmistele täytteet. Meillä tehtiin seuraavat täytteet:
Tomaattikastike molempiin pizzoihin
1 prk kokonaisia kuorittuja säilyketomaatteja
mustapippuria ja suolaa
Pizza 1
200 g paistettua jauhelihaa (mausta makusi mukaan)
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
1 prk ananasta
Juustoraastetta
Pizza 2
100 g parmankinkkua
2 palloa mozzarellaa
Babypinaattia
Juustoraastetta
Soseuta kokonaiset kuoritut säilyketomaatit sauvasekoittimella ja mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Kauli pizzapohjat leivinpaperia ja jauhoja apuna käyttäen pellin kokoisiksi ja siirrä leivinpaperoidulle pellille.
Lisää molempien pohjien päälle tomaattikastiketta, sitä saattaa jäädä vähän yli, itsellä ainakin jäi. Ripottele tomaattikastikkeen päälle juustoraaste, jotta se jää täytteiden alle.
Lisää pizza 1:n päälle paistettu ja maustettu jauheliha, tonnikala ja ananaspalat.
Paista 12-15 minuuttia 200 asteessa.
Pizza 2 saa mennä uuniin ensin tomaattikastikkkeen ja juustoraasteen kanssa 200 asteeseen 12 minuutin ajaksi. Lisää sitten päälle parmankinkut ja viipaloidut mozzarellat ja paista vielä kolme minuuttia. Ripottele valmiin pizzan päälle runsaasti babypinaattia.
Leikkaa pizzat annospaloiksi ja nauti! Kaurainen pohja oli todella hyvä ja maukas uutuus, joka toi pizzaan selvästi enemmän makua. Suosittelen kokeilemaan!
Mukavaa syksyn jatkoa ihan jokaiselle!
Kommentteja ja keskustelua