Bloggaajilta

Durum_hapanjuurileipä

Durum on vehnälajike, jonka jyvä on huomattavasti kovempi kuin tavallisen vehnän jyvä. Durum-vehnästä jauhettu jauho on keltaista ja tuntumaltaan vähän kuin hyvin hienoa hiekkaa. Durum on alunperin kotoisin Saharan alapuolisesta Afrikasta, oletettavasti jostain Etiopian suunnalta

Lue lisää
Pulled_Pork_Pasta_2

Erilaiset pastat maistuvat kaikille ja niitä voi mielensä mukaan varioida erilaisilla lisukkeilla ja erilaisilla pastavaihtoehdoilla. Myllyn Parhaan pastavalikoimasta löytää jokainen varmasti mieleisensä!

Lue lisää
Lasagne

Lasagne on perinteinen herkullinen koko perheelle maistuva ruoka, jota voi mielensä mukaisesti tuunata. Tähän perinteiseen lasagneen on lisätty mehevyyttä tuomaan kesäkurpitsaa ja porkkanaa

Lue lisää
Cannelloni-cannolot

Cannolot, italiaksi yksikössä cannolo ja monikossa cannoli, ovat yksi sisilialaisen leivoskulttuurin lippulaivoista. Kyllä, sisilian yhteydessä voidaan hyvinkin käyttää sanaa leivoskulttuuri, sillä paikalliset kahvilat ja leipomot eivät todellakaan pode runsaudenpulaa, mitä tulee perinteisten sisilialaisten makeiden herkkujen tarjontaan.

Lue lisää
Simpukkapasta

Näin vuoden alkuun sopii täydellisesti herkullinen kasvispasta. Tämä parsapasta on ihanan kermaista ja sileää. Kastikkeessa on käytetty kauppojen säilykehyllystä löytyvää säilöttyä tankoparsaa.

Lue lisää
Kuhaa en croute

Loppuvuoden juhlakausi on kotikokkien laatuaikaa. Tähän aikaan vuodesta reseptihihasta saa vetää esiin niin herkkuleipomukset kuin juhlapöytien bravuuritkin. Suomalaiseen juhlapöytään kuuluu perinteisesti monipuolinen kattaus kalaruokia, joten kalareseptejä ei koskaan ole hihassa liikaa.

Lue lisää
Vegaaninen levypiirakka

Vegaaninen levypiirakka on helppo valmistaa Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpavusta ja Myllyn Paras Iso Lehtitaikinalevystä. Runsasproteiininen ateriarouhe soveltuu erinomaisesti ruoan lisukkeeksi sekä täytteeksi erilaisiin piirakoihin ja pasteijoihin.

Lue lisää

Pages