Uusi innovaatiomme: OATGOODS

OATGOODS-puurot

OATGOODS muuttaa koko tapasi ajatella ruokaa

OATGOODS on täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu luonnollinen ja monikäyttöinen rouhe. OATGOODS on ruoka-aines, jota voidaan käyttää lähes missä tahansa ruoassa. Voit nauttia kauran ja rypsiöljyn hyvistä vaikutuksista jatkossa, vaikka jokaisella aterialla. Lihapullia? Onnistuu. Kasviswokkia? Todellakin. Juustokakkua? Vaikka jäätelöä!

Monikäyttöisyytensä lisäksi OATGOODS yhdistää kauran ja öljyn parhaat ominaisuudet terveellisesti, innovatiivisesti ja hyvänmakuisesti.

OATGOODS syntyi, jotta jokainen meistä voisi ottaa terveellisemmät elämäntavat osaksi arjen valintoja. OATGOODS ei kuitenkaan ole mikään kasviproteiinivalmiste, vaan paljon enemmän. Se sopii lähes mihin tahansa ruokaan parantaen makua ja ravintoarvoja.

OATGOODSin missio on tehdä jo olemassa olevista, tutuista ruoista parempia, maukkaampia ja ravitsevampia. Me uskomme, että pienillä teoilla syntyy jotain aidosti hyvää ja pysyvää. Ja kun ruoka muuttuu paremmaksi, myös sitä syövät ihmiset muuttuvat paremmiksi.

Kun syömme paremmin, voimme paremmin.

OATGOODS tekee hyvää monella tavalla

Täysjyväkauran beetaglukaani pitää huolen kolesteroliarvoista ja verensokerista. Kaura sisältää runsaasti kuitua ja on proteiinin lähde. Saat kaurasta lisäksi vitamiineja ja kivennäisaineita.

OATGOODS sisältää myös rypsiöljyä, josta saat elimistölle tärkeitä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja.

OATGOODS soveltuu kasvissyöjille ja vegaaneille, siinä ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

 

Lue lisää OATGOODSista nettisivuiltamme!

Kuulostaa hyvältä.