Texmex-tuoteperheemme täydentyy elokuun alussa kahdella tuotteella

Myllyn Paras Kaura Rieska Tortilla OATGOODS 220 g ja Kaura Tortilla Chips 150 g

Lanseeraamme 1.8. kaksi herkullisen kauraisaa tuotetta: Kaura Rieska Tortilla OATGOODSin 220 g ja Kaura Tortilla Chipsin 150 g. Tuotteet ovat sekä viljaisen maistuvia että käteviä käyttää. Myllyn Paras texmex-tuotteet tekevät fiestan!

Kaura Rieska Tortilla OATGOODS on valmistettu suomalaisesta kaurasta (23 %) ja vehnästä. Halkaisijaltaan 16 cm:n kokoinen tortilla on kätevän kokoinen ja soveltuu käytettäväksi rieskan tapaan välipalana, ruoan lisäkkeenä tai eväänä. Tortillan voi syödä joko lämmittämättä tai mikrossa, pannulla tai uunissa lämmitettynä. Tuotteessa on tyylikkäät parilapaistoraidat. Tuote sisältää myös OATGOODSIA, ainutlaatuista Myllyn Paras -ruoka-ainesinnovaatiota, joka parantaa tuotteiden makua ja rakennetta sekä tuo niihin täysjyväkauran kuitua, proteiinia ja rypsiöljyn pehmeitä rasvoja.

Kaura Tortilla Chips sisältää suomalaista kauraa (20 %) ja lisäksi maissia. Kevyesti suolatut ja herkullisen rapeat chipsit maistuvat sellaisenaan ja salsojen tai erilaisten dippien kera. Chipsit sopivat myös erinomaisesti esimerkiksi nachovuokiin tai muihin texmex-herkkuihin. Muodoltaan kauniin pyöreät lastut viimeistelevät texmex-pöydän niin arkena kuin viikonloppuna.

Resepti-ideat:

Kaura Rieska Tortilla ”Street taco”

Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla

Helppo nachovuoka

Nachos supreme

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.