Oletko sinä Piparinleivonnan Suomen Mestari 2021 ja seuraava Myllyn Paras #Someleipuri?

Hae SM-kisaan

Oletko sinä Piparinleivonnan Suomen Mestari 2021 ja seuraava Myllyn Paras #Someleipuri? 

Ei joulua ilman piparimittelöitä! Piparinleivonnan SM-kilpailu on innostuneiden kotileipureiden vuoden kohokohta. Tässä kilpailussa vaaditaan taitoa ja tarkkuutta, mutta ennen kaikkea heittäytymiskykyä. Piparinleivonnan SM-kisa järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran!

Etsimme jälleen Suomen parhaita piparileivoksia sekä nuorten (15–20 v.) että aikuisten sarjassa, joista kummastakin valitaan voittaja. Leivontakansan kirkkaimman kruunun, eli Piparinleivonnan SM-voittajan tittelin lisäksi voittajat saavat kunnian yhdistää digi- ja kaulintataitonsa kilpailun palkintopestissä: Myllyn Paras #Someleipurit2022. Tällä kertaa kiinnitämme siis huomiota myös hakijoiden somekanaviin. Voit käydä tutustumassa aiempiin leivontahaasteisiin Myllyn Paras Facebookissa ja Instagramissa: #someleipurit2021.

Piparinleivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan itseleivotuista pipareista, piparkakkutalosta tai muusta piparitaideteoksesta 18.11.2021 mennessä. 

Osallistu kilpailuun täältä.

Kilpailun säännöt löydät täältä.

Piparinleivonnan SM-kilpailun finaali

Tiukka finaalikisa järjestetään virtuaalisesti videopuhelun avulla lauantaina 27.11.2021. Tällöin kummastakin sarjasta valitaan Piparinleivonnan Suomen Mestari 2021. 

Kilpailutöiden äänestys

Kilpailutöiden äänestys löytyy täältä. Voit myös äänestää omaa suosikkiasi 18.11.2021 mennessä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan mahtava, 50 € arvoinen Myllyn Paras -piparinleivontasetti. Palkintoja arvotaan yhteensä 5 kpl.

 

Seuraa kilpailun käänteitä myös sosiaalisessa mediassa:

Facebook @myllynparas

Instagram @myllynparas

#paraspipari #piparism #myllynparas #Someleipurit2022, #piparinleivonnanSM

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.