Mitä on biokaasu?

Biokaasu

Biokaasu valmistetaan kotitalouksien, kaupan ja teollisuuden biohajoavista jätteistä. Se on energiaa aivan kuten sähkö tai fossiilinen polttoaine esim. polttoöljy ja bensiini. Biokaasu on ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska sen polttaminen vähentää kasvihuonepäästöjä eikä siitä synny lähi-ilmaa saastuttavia pienhiukkasia. Lue lisää biokaasusta.

Biokaasu on uusiutuvaa energiaa ja se on osa tulevaisuuden kiertotaloutta. Biokaasua käytetään kiinteistöjen ja kotien lämmitykseen, kaasukäyttöisten autojen polttoaineena, kotitalouksien kaasuliesissä ja yhä suuremmassa määrin tuotteiden valmistuksessa. Biokaasulla valmistetut tuotteet tunnistaa biokaasumerkistä.

Myllyn Paras käyttää kotimaista Gasumin Biokaasua pakastetehtaansa valmistusprosessien energianlähteenä. Keitämme riisipiirakoiden ja erilaisten pasteijoiden täytteet keittopadoissamme ja paistamme uunissa piirakoita, pasteijoita, korvapuusteja ja sämpylöitä. Tuotannossamme syntyvä biojäte toimitetaan kierrätyksen kautta käyttöömme takaisin bioenergiana. Käyttämällä tavallisen maakaasun sijasta biokaasua, pakastetehtaamme kasvihuonepäästöt ovat nolla.

Katso Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakan biokaasumainos.

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.