Perinteisiin kaurakekseihin saat uuden herkullisen maun, kun lisäät taikinaan suklaarusinoita. Jos haluat mahdollisimman rapeita keksejä, käytä Isoja Kaurahiutaleita. Kätevää on valmistaa keksit myös pakasteena myytävään Kauramurotaikinaan.

Ainekset 30-40 annosta

125
g
sulatettua voita tai margariinia
dl
sokeria
2
dl
suklaarusinoita (150g)
1
tl
soodaa
½
dl
kermaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan.
  2. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 5-10 min. Varo polttamasta suklaarusinoita.

VINKKI: Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl Suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, joita painat matalaksi ja paistat kuten edellä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.