Suklaarusina-kaurakeksit

Suklaarusina-kaurakeksit

Perinteisiin kaurakekseihin saat uuden herkullisen maun, kun lisäät taikinaan suklaarusinoita. Jos haluat mahdollisimman rapeita keksejä, käytä Isoja Kaurahiutaleita. Kätevää on valmistaa keksit myös pakasteena myytävään Kauramurotaikinaan.

30-40 kpl
125gsulatettua voita tai margariinia
dlsokeria
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2dlsuklaarusinoita (150g)
1tlsoodaa
½dlkermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 5-10 min. Varo polttamasta suklaarusinoita.

VINKKI: Pääset helpommalla, kun käytät 1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa, johon sekoitat n. 2 dl Suklaarusinoita. Pyörittele seoksesta palloja, joita painat matalaksi ja paistat kuten edellä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Tein vähän isompia keksejä, paistettuna halk. 12-15 cm, 6-7 kpl/pelti. Isot keksit vaativat uunissa lähes 15 min, 10 min jälkeen olivat vielä ihan vaaleita ja taikinaisia.
hyvää
Että on hyviä! Olen tehnyt näitä monta kertaa. Joskus on taikina jäänyt löysäksi, jolloin ovat levinneet. Kannattaa noudattaa ohjeen määriä tarkasti, niin suhteet oikein ja tulee hyvännäköisiä ja -makuisia
Kokeilin.. Ne oli tooooosi. hyviä!
Hyviä! Kivan erikoinen resepti kun on suklaarusinoita.
Nam!