Suklaakeksit

Suklaakeksit
noin 30 kpl
100gtummaa suklaata
50gvoita tai laktoositonta rasvaa
1banaani
3dlMyllyn Paras Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleita
tai Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
1tlleivinjauhetta
½dlsokeria
1dlrusinoita
1rklkermaa, soijamaitoa, mehua tai rommia

Valmistusohje

Sulata suklaa ja voi mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään kiinteäksi seokseksi. Ota taikinasta pikkulusikalla matalia nokareita uunipellille ja paista niitä 200-asteisen uunin keskitasolla n. 8 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Voiko banaanin, rusinat ja mehu/rommi/kerman jättää pois?
Banaani sitoo aineksia, joten jos sen jättää pois, niin keksien rakenne muuttuu. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Kun keksit olivat olleet uunissa 8 minuuttia, ne olivat aivan löysiä ja raakoja...
Mitä mehua ohjeessa tulisi käyttää?
Mehun voi valita oman maun mukaan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.