Skonssit

Skonssit
40 min, josta valmisteluaika 25 min
15 kpl
Taikina:
4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1rklsokeria *)
1tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
50gvoita
200gkermaviiliä
¾dlhienonnettuja yrttejä **)
Voiteluun:
maitoa

Valmistusohje

*) Jos käytät makeita lisukkeita, voit lisätä taikinaan ruokalusikallisen sokeria.

**) Yrtit voi jättää pois, jos lisukkeet ovat makeita. Tässä käytetty tilliä, koska skonssit tarjoiltiin Savusiikakakun kanssa. Myös ruohosipuli, timjami ja basilika sopivat yrteiksi.

 

  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Nypi sekaisin voin kanssa. Lisää lopuksi kermaviili ja hienonnettu yrtti.

  2. Laita taikina jauhotetulle pöydälle. Painele noin 2 cm paksuksi levyksi.

  3. Ota takinasta leipäsiä pyöreällä muotilla (halkaisija 5 cm). Nosta pellille leivinpaperin päälle.

  4. Voitele maidolla. Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia. Nauti skonssit tuoreina!

Resepti:
Kinuskikissa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)