Skonssit

Skonssit
30 min, josta valmisteluaika 15 min
4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
ripaus suolaa
2tlleivinjauhetta
2rklerikoishienoa sokeria
100gvoita jääkaapista
1tlsitruunamehua
2dlpiimää

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi ne voihin. Sekoita piimään 1 tl sokeria ja lisää sitten sitruunanmehu. Sekoita kaikki nopeasti taikinaksi leivinpöydällä. Painele taikina 3 cm paksuiseksi levyksi ja irrota siitä kahvikupilla pyörylöitä.

Paista skonsseja uunissa 220 asteessa 12- 15 minuuttia, kunnes kullanruskeita. Tarjoa lämpiminä kermavaahdon ja hyvän hillon kera. 

VINKKI: Jos haluat suolaisia skonsseja jätä pois sokeri ja lisää yrttejä, juustoa.

Resepti:
Sikke

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)