Skonssit

Skonssit
4dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
ripaus suolaa
2tlleivinjauhetta
2rklerikoishienoa sokeria
100gvoita jääkaapista
1tlsitruunamehua
2dlpiimää

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi ne voihin. Sekoita piimään 1 tl sokeria ja lisää sitten sitruunanmehu. Sekoita kaikki nopeasti taikinaksi leivinpöydällä. Painele taikina 3 cm paksuiseksi levyksi ja irrota siitä kahvikupilla pyörylöitä. Paista skonsseja uunissa 220 asteessa 12- 15 minuuttia, kunnes kullanruskeita. Tarjoa lämpiminä kermavaahdon ja hyvän hillon kera. 

VINKKI: Jos haluat suolaisia skonsseja jätä pois sokeri ja lisää yrttejä, juustoa.

Resepti:
Sikke

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)