Saskatoon-omppuhillo

Saskatoon-omppuhillo
25 min, josta valmisteluaika 10 min

Saskatoon-omppuhillo nautitaan Myllyn Paras puurojen tai itsetehtyjen keksien ja juuston kanssa.

n. 750 g
500gsaskatoon-marjoja
250gomenoita kuutioituna
1sitruunan mehu
300ghillosokeria
1rklvaniljasokeria

Valmistusohje

Mittaa huuhtaistut marjat ja omenakuutiot kattilaan. Lisää sitruunan mehu, hillosokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi, keitä hiljaa poreillen, välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

Purkita ja jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.

Nauti aamiaisella puuron tai tuorepuuron kera, käytä jälkiruokiin ja leivonnaisiin, herkutteluun juustojen ja keksien kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)