Saskatoon-omppuhillo

25 min, josta valmisteluaika 10 min
Saskatoon-omppuhillo nautitaan Myllyn Paras puurojen tai itsetehtyjen keksien ja juuston kanssa.
n. 750 g
500 | g | saskatoon-marjoja |
250 | g | omenoita kuutioituna |
1 | sitruunan mehu | |
300 | g | hillosokeria |
1 | rkl | vaniljasokeria |
Valmistusohje
-
Mittaa huuhtaistut marjat ja omenakuutiot kattilaan. Lisää sitruunan mehu, hillosokeri ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehuvaksi, keitä hiljaa poreillen, välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
-
Purkita ja jäähdytä. Säilytä jääkaapissa.
-
Nauti aamiaisella puuron tai tuorepuuron kera, käytä jälkiruokiin ja leivonnaisiin, herkutteluun juustojen ja keksien kanssa.
Kommentoi reseptiä