Ruokaisat grillisienet

ruokaisat grillisienet
40 min, josta valmisteluaika 20 min

Täytetyt herkkusienet ovat kesän klassikkoruokaa grillissä. Mikä on oma lempitäytteesi?

Nämä isot grillisienet on täytetty Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouheella, joka tekee sienistä ruokaisia. Sienet on kääritty broileripekoniin. Voit käyttää myös perinteistä pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

4 annosta
600gisoja herkkusieniä
½kasvisliemikuutio
3dlvettä
1dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
½-1punainen chilipaprika
½ruukkupersiljaa
mustapippuria myllystä
200gsulatejuustoa
200gbroileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

Ota sienet esille ja poista jalat.

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemikuutio, sekä kaura-härkäpapurouhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes rouhe on kypsää. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.

Hienonna chilipaprika ja persilja ja sekoita joukkoon rouhittu mustapippuri ja sulatejuusto. Tarkista maku.

Täytä sienet seoksella ja kiepauta ympärille broileripekonia, pekonia tai ilmakuivattua kinkkua.

Grillaa kuumassa grillissä käännellen tai laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja kypsennä 175-200 -asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes sienet ovat pehmenneet ja saaneet kauniin värin.

Tarjoa sellaisenaan tai muun grilliruoan seurana.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)