Rukiiset tai lehtevät sydämet

Rukiiset tai lehtevät sydämet
  • Nämä naposteltavat sopivat esim. pikkujouluihin.
  • Ota keksit pakastetaikinasta sydänmuotilla.
  • Päällysteet paistetaan näissä suolaisissa ”leivoksissa” uunissa.
  • Kasvisten tilalla voi käyttää savulohta, katkarapuja, kanaa tai kinkkua.
25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
tai Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
100gmangochutneytä
2-3punasipulia renkaina
100gmangoa viipaleina
200gartisokansydämiä tai oliiveja
1tlyrttisuolaa
2tlroseepippuria
½dlsilputtua tuoretta rosmariinia
200gkevyttä fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
150gvoimakkaanmakuista juustoraastetta

Valmistusohje

Kauli ruistaikina ohueksi tai voitaikina ⅓ pidemmäksi. Levitä sydämille mangochutneyta ja muut täytteet. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta.

Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella Lehteviä Kana-fetasydämiä. Korvaa artisokansydämet paistetuilla broilerisuikaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)