Rukiiset tai lehtevät sydämet

Rukiiset tai lehtevät sydämet

Nämä naposteltavat sopivat esim. pikkujouluihin. Ota keksit pakastetaikinasta sydänmuotilla. Päällysteet paistetaan näissä suolaisissa ”leivoksissa” uunissa. Kasvisten tilalla voi käyttää savulohta, katkarapuja, kanaa tai kinkkua.

25 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
tai Voitaikinaa (500 g)
Täyte:
100gmangochutneytä
2-3punasipulia renkaina
100gmangoa viipaleina
200gartisokansydämiä tai oliiveja
1tlyrttisuolaa
2tlroseepippuria
½dlsilputtua tuoretta rosmariinia
200gkevyttä fetajuustoa tai kreikkalaistyyppistä salaattijuustoa (rasvaa n. 10 %)
150gvoimakkaanmakuista juustoraastetta

Valmistusohje

Kauli ruistaikina ohueksi tai voitaikina ⅓ pidemmäksi. Levitä sydämille mangochutneyta ja muut täytteet. Ripottele pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella Lehteviä Kana-fetasydämiä. Korvaa artisokansydämet paistetuilla broilerisuikaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)