Rukiinen Puolukkarahka

Rukiinen Puolukkarahka
4:lle
2tlkvaniljalla maustettua rahkaa (400 g)
1dlMyllyn Paras Ruiskorppujauhoja
1dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
½-1dljuoksevaa hunajaa
1-2dlpuolukkasurvosta
2-3dlpuolukoita tai karpaloita
(sitruunamelissan tai mintun lehtiä)

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään. Jaa neljään annoskulhoon ja koristele marjoilla, hiutaleilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Tuo aikaisemmassa kommentissa oleva talkkunajauho toimii. Olen tehnyt vastaavaa nimellä puolukka- tai mustikkahyve. Ohjeessa käytty saman verran puolukkaa, maun mukaan sokeria (2 rkl), maun mukaan talkkunajauhoja (2 rkl), 1 dl vaahdotettua kermaa ja 1 dl (maustettua) rahkaa.
Keliaakikolle menisi tattarijauho, jos se muuten sopii tähän sekä tattarihiutaleet.
Miten olisi ohje sovellettavissa esim. talkkunajauhoihin tai ruisjauhoihin? Talkkuna voisi mennä ehkä keliaakikollekin...
Voi käyttää myös talkkuna- tai ruisjauhoja, mutta gluteenittomaan ruokavalioon ne eivät sovellu. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.