Rukiinen Kasvis-juustopiirakka

Rukiinen Kasvis-juustopiirakka
pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Kasvistäyte:
2rklvoi-öljyseosta
15cmpurjosipulia
2porkkanaa tai punajuurta ohuina suikaleina
150gfenkolia suikaleina
1tlkuminaa
1tlrakuunaa
1tlmustapippurirouhetta
½tlyrttisuolaa
250gricotta- tai tuorejuustoa
1suippopaprika (punainen)
50gparmesaanilastuja

Valmistusohje

Ota pakastetaikinapohja sulamaan, taputtele se vuoan pohjalle ja reunoille. Vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Valmista täyte: paista pannulla rasvassa purjosipulit sekä porkkana- tai punajuuri- ja fenkolisuikaleita, mausta kuminalla, rakuunalla, mustapippurirouheella ja yrttisuolalla. Lisää lopuksi tuorejuusto. Levitä täyte hieman jäähtyneenä piirakkapohjalle. Leikkaa päälle paprikarenkaita. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40 min. Lisää parmesaanilastuja piirakan päälle paiston puolivälissä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)