Ruistikut parmesaanilla ja valkosipulilla

Ruistikut parmesaanilla ja valkosipulilla
  • Ruistikut voi valmistaa ajoissa etukäteen, sillä ne säilyvät pitkään huoneenlämmössä. 
  • Tarjoile tikut naposteltavina vappujuomien kera. 
  • Katso valmistusvideo ohjeen alta.
20-30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikinaa (380 g)
Voiteluun:
muna
Pinnalle:
1dlparmesaaniraastetta
valkosipulimaustetta tai tuoretta puristettua valkosipulia ja pippurirouhetta

Valmistusohje

Sulata taikinaa sen verran, että saat kaulittua sen neliön muotoon. Leikkaa siitä terävällä veitsellä haluamasi pituisia, noin puolen sentin levyisiä ohuita suikaleita. 

Nosta tangot uunipellille ja kieputa ne löysille kierteille. Voitele grissinit munalla. Ripottele pinnalle parmesaanijuustoraastetta.

Paista tankoja 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 minuuttia kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)