Haettu sivustolta 5.6.2023 Rapupiirakka Rapupiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 50 min Kokonaisaika 1 h 30 min ei valkoista sokeria hiivattomat leivonnaiset laktoositon runsaskuituinen R
Rapujuhlien aikaan voit tarjota rapuja myös ihanan piirakan muodossa. Tässä piirakassa on käytetty isoja pakastettuja katkarapuja, joista on poistettu pyrstö. Voit käyttää myös pieniä katkarapuja tai suolaliemeen säilöttyjä katkarapuja valutettuna. Ainekset 8 annosta 1 (380 g) Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina suolaiseen ja makeaan leivontaan 250 g isoja katkarapuja 100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja 1-2 valkosipulinkynttä tuoretta tilliä maun mukaan 2 dl ruokakermaa 1 dl maitoa 3 kananmunaa ripaus suolaa mustapippuria myllystä 100-150 g juustoraastetta Ohje Ota ruis-kaura piirakkataikina huoneenlämpöön ja anna taikinan sulaa, kunnes se on käsiteltävää. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia. Laita esipaistetun pohjan päälle katkaravut, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja hienonnettua valkosipulia sekä tilliä. Sekoita kulhossa ruokakerma, maito, kananmunat, suola, mustapippuri ja juustoraaste. Kaada seos piirakkavuokaan muiden täytteiden päälle. Jatka paistamista 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen. Tarjoa mielellään hieman lämpimänä. Resepti: Hellapoliisi Katso kuvat
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Tomaatti-salaattipiirakka Kuva Sieni-pekonipiirakka Kuva Purjo-katkarapupiiras Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua