Rapeat Ruislastut

Rapeat Ruislastut
20 min, josta valmisteluaika 10 min
15-20 kpl
125gvoita
dlsokeria
dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkeita Vehnäjauhoja
2dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
1tlleivinjauhetta
½dlkevytkermaa

Valmistusohje

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut vehnäjauhot, ruishiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita kevytkerma joukkoon viimeiseksi.

  2. Ota taikinasta lusikalla nokareita. Laita pellille jättäen riittävästi leviämisvaraa. Paista lastut 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)