Rapeat KARU-Lastut

Rapeat KARU-Lastut
noin 20 kpl
75gmargariinia tai voita
1dl(tummaa) sokeria
3dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
½dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
tai Sämpyläjauhoseosta
½dlrouhittua tummaa suklaata (50 g)
½tlsoodaa
½dlkevytkermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ohjeen järjestyksessä. Sekoita sooda kermaan ja lisää se lopuksi taikinaan. Ota taikinasta lusikalla pieniä nokareita uunipellille ja painele ne tasaisiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n.7 min.

VINKKI: Voit korvata ohjeessa 1 dl:n hiutaleita kookoshiutaleilla, näin saat kookoksen makuisia keksejä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)