Haettu sivustolta 4.12.2024 Rahkajälkiruoka Rahkajälkiruoka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 4:lle annosta Pohjalle: 1½ dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita 1½ dl mantelirouhetta ja/tai rusinoita Rahkaseos: 2 dl vispi- tai muuta vaahtoutuvaa kermaa 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 prk rahkaa (250 g) 1 rkl sitruunamehua Pinnalle: 1 tlk hedelmäpaloja, marjoja 2-3 rkl Myllyn Paras Kauraleseitä Ohje Levitä kaurahiutale – manteli - rusinarouheseosta annosmaljojen pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin ja vaniljasokerin kanssa, lisää rahka ja mausta sitruunamehulla. Jaa rahka annosmaljoihin, laita pinnalle marjoja tai hedelmäpaloja. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaurainen mansikka- tai mustikkaherkku Kuva Jogurttiherkku Kuva Kauneus-välipala Jogurtit, rahkat ja kiisselit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 14.3.2021 - 15:11 Olipas maittava resepti. Kyllä miesväki antoi kiitosta. Vastaa Anonyymi kirjoitti 19.9.2012 - 20:29 Täydellistä. Sopiva annos, kiitos. Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)