Rahkajälkiruoka

Rahkajälkiruoka
4:lle
Pohjalle:
dlMyllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
dlmantelirouhetta ja/tai rusinoita
Rahkaseos:
2dlvispi- tai muuta vaahtoutuvaa kermaa
1dlsokeria
2tlvaniljasokeria
1prkrahkaa (250 g)
1rklsitruunamehua
Pinnalle:
1tlkhedelmäpaloja, marjoja
2-3rklMyllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Levitä kaurahiutale – manteli - rusinarouheseosta annosmaljojen pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi sokerin ja vaniljasokerin kanssa, lisää rahka ja mausta sitruunamehulla. Jaa rahka annosmaljoihin, laita pinnalle marjoja tai hedelmäpaloja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Täydellistä. Sopiva annos, kiitos.