Ainekset 3:lle annosta

Kastike:
1
rkl
öljyä
2
sipulia pilkottuna tai 200 g pakastesipulikuutioita
2-4
valkosipulinkynttä
1
keskikokoinen kesäkurpitsa
200-30
g
pakaste- tai säilykemaissia
1
tlk
tomaattimurskaa (400 g)
n.1
rkl
basilikaa
n.1
tl
kirveliä
2
tl
suolaa
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota pannulla öljyssä pilkottu sipuli, lisää kuorittu ja kuutioitu kesäkurpitsa. Kypsennä pehmeäksi ja lisää maissi, tomaattimurska ja mausteet.

  2. Tarjoile juuri keitetyn Myllyn Paras pastan kanssa.

Resepti:
M. Helena Kajander, Helsinki, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.