Puolukkapiiras

Puolukkapiiras
10:lle
2dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlsokeria
1tljauhettua kardemummaa
2dlpiimää tai jogurttia
½tlsoodaa
50göljyä, margariini- tai voisulaa (½ dl)
Päälle:
3-4dlpuolukoita tai herukoita (1 pss, pakaste)
Muruseos:
25göljyä, margariini- tai voisulaa (¼ dl)
½dlsokeria
1dlMyllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita

Valmistusohje

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Levitä taikina voidellulle ja hiutaleilla leivitetylle piirasvuoalle. Laita päälle marjat (mikäli pakaste, laita jäisinä). Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele piiraan pinnalle. Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Oli mielenkiintoista kokeilla neljän viljan hiutaleilla. Hyvää tuli ja nopea valmistaa. Sekä tavallisista aineksista, joita yleensä on kotona valmiina. Kiitos!
Aivan mahtavan makuinen piirakka. Teen kyllä toistekin.
Todella hyvää, tätä teen toistekin.
Todella maukasta, etenkin kun lämpimän piirakan päälle pistää viipaleen vaniljajäätelöä... t:maikku
Helppo tehdä, aineet valmiina kaapissa, maistuu hyvältä.
Nopea tehdä ja hyvän makuinen.
Kannattaa kokeilla kaurahiutaleilla neljän viljan sijaan jos niitä ei satu kaapissa olemaan. Ja marjoina kannattaa näin kesällä käyttää mustikoita! On todella hyvää.. varsinkin vaniljajätskin kanssa. Eikä piirakkapohjakaan kovin epäterveellinen ole kun käyttää rasvatonta piimää ja öljyä. Suosittelen!!