Puolukka-toscapiirakka

Puolukka-toscapiirakka
6 palaa
Pohja:
125g60 % rasvaa sisältävää rasiamargariinia
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoa
2-3tlkylmää vettä
Pinnalle:
2-3dlManteli Toskakuorrutusseosta
1pspuolukoita (200 g)

Valmistusohje

Sekoita kauramannasuurimot ja jauhot keskenään ja nypi joukkoon margariini. Lisää vesi ja pyöräytä nopeasti sekaisin. Voit valmistaa taikinan myös monitoimikoneessa. Painele taikina leivinpaperin päälle oman metallivuokasi kokoiseksi (halkaisija 21-23 cm) sekä reunoja varten n. 1½ cm. Nosta taikina leivinpaperin kanssa vuokaan ja painele muotoonsa. Nosta odottamaan kylmään esim. pakastimeen hetkeksi. Ripottele vajaa puolet toskakuorrutuksesta taikinan päälle, levitä sen päälle jäiset puolukat ja pinnalle loput toskakuorrutuksesta. Paista 225-asteessa uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoiluvadille nostamista.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)