Punainen broilerikastike pastalle

Myllyn Paras
3-4:lle
225-300gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
Kastike:
300gbroilerisuikaleita
½-1purjo
1rklrypsiöljyä
1tlktomaattimurskaa (maustettu basilikalla ja oreganolla)
ripaus suolaa ja sokeria
1pspakastepapuja
mustapippuria

Valmistusohje

Halkaise purjo ja huuhdo se hyvin. Leikkaa puolirenkaiksi. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti ja lisää lopuksi myös purjot kuullottumaan pannulle hetkeksi.

Kaada joukkoon tomaattimurska, kuumenna kiehuvaksi, mausta suola- ja sokeriripauksella ja lisää joukkoon pavut tai muita pakastevihanneksia.

Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia ja keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen kypsyys ja maku ja rouhaise päälle mustapippuria myllystä.

VINKKI: Tarjoa ennen ateriaa tai jälkiruoaksi esim. päärynöitä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)