Porkkanavohvelit

Porkkanavohvelit

Valmista vohvelit kätevästi valmiista lettu- ja vohvelijauhoseoksesta.

Käytä nesteenä porkkanamehua ja kermaa.

Tarjoile esim. tuorejuuston sekä graavilohen ja/tai katkarapujen kera.

noin 8 rapeaa vohvelia
3dlporkkanamehua
2dlkermaa
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
Paistamiseen:
voisulaa, öljyä tai juoksevaa margariinia

Valmistusohje

Mittaa kulhoon mehu ja kerma (eri laadut sopivat) sekä vispaa sekaan pussillinen jauhoja. Paista vohveleita vohvelipannun keskilämmöllä.

VINKKI: Vähälaktoosisia vohveleita saa käyttämällä vähälaktoosista kermaa
tai kookosmaitoa ja vähärasvaisia vohveleita käyttämällä rasvan sijasta pelkkää
kivennäisvettä tai kevyttä kookosmaitoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Onko tossa päällä katkarapuja?
Vohvelin päällä on suolainen täyte, jossa on myös katkarapuja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta