Pinaatti-kikherne-ohratto

Pinaatti-kikherne-ohratto
50 min, josta valmisteluaika 25 min

Papuja, pinaattia ja ohraa! Täyttävää ja ennen kaikkea maittavaa. Jos tunnet tarvetta lihaisampaan ilmaisuun, heitä sekaan kypsymään suupaloiksi pilkottua raakamakkaraa tai rapeaksi paistettua pekonia murusteltuna.

noin 4:lle
3rkloliiviöljyä
1iso sipuli hienonnettuna
1pieni fenkoli ohuina siivuina
6valkosipulinkynttä
1tlkkikherneitä (kypsiä)
200gkirsikkatomaatteja
7dlkasvislientä
3dlMyllyn paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
1tlkvalkoisia papuja
100gpinaattia
raastettua parmesaania
basilikaa koristeluun

Valmistusohje

 

  1. Lämmitä öljy, lisää sipuli, fenkoli ja valkosipuli. Paista pehmeiksi, noin 12-15 minuuttia.

  2. Murskaa puolet kik-herneistä ja lisää pannulle, tomaattien, kasvisliemen ja ohran kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kansi päällä välillä sekoittaen, kunnes ohra on pehmeää, 30-40 minuuttia. Lisää nestettä tarvittaessa.

  3. Lisää lopuksi mukaan jäljelle jääneet kik-herneet, pavut ja pinaatti. Keitä kunnes pinaatti on kypsää, pari minuuttia.

  4. Jaa kulhoihin, mausta parmesaanilla. Koristele basilikan lehdillä ja tarjoa heti.

Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)