Ohra rieska

20 min, josta valmisteluaika 10 min
iso annos (jos perhe on pieni, puolita annos)
1 | kg | Myllyn Paras Ohrajauhoja |
5 | dl | vettä |
4 | dl | maitoa |
1 | dl | hapankermaa |
1 | tl | soodaa |
1 | tl | suolaa |
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki aineet keskenään ja muovaa taikinaksi. Jaa se neljään osaan ja kaulitse vajaan sentin paksuisiksi levyiksi. Pistele haarukalla molemmin puolin. Paista 250-asteessa kypsäksi.
KATI NAPAN VINKKI: Hapankerman tilalla voit käyttää esim. ranskankermaa.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (7)
Rieska pitää paistaa kiertoilmauunissa 275 ja tav.uuni 300 astetta n.10 min.
Maku on loistava, mutta itselläni suuria ongelmia taikinan "liisterimäisyyden" vuoksi, tarttuu liiankin hyvin käsiin ja pöytään vaikka kuinka koitan jauhoja käyttää...
tosi hyvä
Erittäin helppo ja todella hyvä tuote
hyväää..
Hyvä ohje!
Todella rapsakka, erittäin hyvä
Kommentoi reseptiä