Ohra rieska

Myllyn Paras
iso annos (jos perhe on pieni, puolita annos)
1kgMyllyn Paras Ohrajauhoja
5dlvettä
4dlmaitoa
1dlhapankermaa
1tlsoodaa
1tlsuolaa

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muovaa taikinaksi. Jaa
se neljään osaan ja kaulitse vajaan sentin paksuisiksi levyiksi. Pistele
haarukalla molemmin puolin. Paista 250-asteessa kypsäksi.

KATI NAPAN VINKKI: Hapankerman tilalla
voit käyttää esim. ranskankermaa.

Resepti:
Ohje kirjasta; Markus Maulavira - Sebastian Nurmi - Christer Lindgren MESTARI MARKUKSEN RUOKAMATKA (kust. Otava), muunneltu Myllyn Paras -tuotteille Makuhetki-ohjelman mukaan.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (7)

Rieska pitää paistaa kiertoilmauunissa 275 ja tav.uuni 300 astetta n.10 min.
Maku on loistava, mutta itselläni suuria ongelmia taikinan "liisterimäisyyden" vuoksi, tarttuu liiankin hyvin käsiin ja pöytään vaikka kuinka koitan jauhoja käyttää...
tosi hyvä
Erittäin helppo ja todella hyvä tuote
hyväää..
Hyvä ohje!
Todella rapsakka, erittäin hyvä