Tiesitkö, että nachoja voi tehdä myös tortilloista? Nämä helpot kotitekoiset nachot eivät sisällä paljoa suolaa, joten voit hyvillä mielin napostella näitä rapsakoita herkkuja vaikka perheen pienimpien kanssa. Valmiit nachot voit maustaa omalla lempimausteellasi tai nautiskella nachot perinteisten dippien kera. 

Noudata suositeltua paistoaikaa ja valvo nachojen paahtumista uunissa, sillä ohuet nachot palavat herkästi! 

Ainekset annosta

Lisäksi tarjoiluun:
salsaa tai quacamolea

Ohje

  1. Laita uunipellille leivinpaperin päälle Kauratortilloja. Pellillä kannattaa kerrallaan paistaa noin kolme tortillaa siten, että tortillat eivät ole päällekkäin.

  2. Paahda tortillat uunissa keskitasolla 200 °C:ssa 6 minuuttia. 

  3. Anna tortillojen jäähtyä ja pilko käsin tortilloista sopivan kokoisia nachoja.

  4. Tarjoile nachot esimerkiksi salsan tai quacamolen kera. 

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.