Mustikkamalja

Mustikkamalja

Mustikoista saat ihanan vatsaystävällisen aamupalan täysjyvähiutaleiden ja rahkan kanssa. Tee kaunis annos valmiiksi jääkaappiin illalla, niin aamulla herätys on mukava, kun itse tehty aamupala odottaa. Myöhemmin syksyllä tee sama puolukoista, käytä tällöin makuparina vaniljarahkaa.

2:lle
3dlmustikoita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlMyllyn Paras Vekkuli Neljän Viljan Pikahiutaleita
tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
½dlkurpitsan- tai auringonkukan- tms. siemeniä
1-2rklhunajaa
1tlksitruunarahkaa (200 g)
Pinnalle:
1dlmustikoita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä

Valmistusohje

Survo mustikat. Sekoita joukkoon leseet, hiutaleet ja siemenet sekä hunaja. Anna turvota hetki, mielellään tunti, mutta yhtä hyvin vaikka yön yli.  Rakenna annokset laseihin kerroksittain. Laita pohjalle marjaseosta, sitten valkoista rahkaa ja koristeeksi marjoja. Ripottele pinnalle leseitä.

VINKKI: Saat smoothien, kun sekoitat kaikki ainekset sauvasekoittimella ja lisäät joukkoon n. 2 dl rasvatonta maitoa tai piimää. Herkkuhetkiin lisää 2 dl jäätelöä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tätä on ehdottomasti tehtävä. On niin hyvän näköistä.