Lohipiiraat sopivat hyvin lounaaksi tai evääksi ja ne ovat maistuva suolainen tarjottava. Tässä helpossa reseptissä yhdistyvät perinteiset maut: lohi, sipuli ja tilli.

Voit käyttää täytteessä myös smetanaa, jolloin saat piiraaseen lisää kosteutta. 

Ainekset 10 annosta

Täyte:
150
g
kylmäsavulohta
1
pieni sipuli
tilliä
sitruunapippuria
kananmuna voiteluun

Ohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle noin 20-25 minuutiksi.

  2. Kääri kylmäsavulohesta 10 rullaa

  3. Leikkaa sipulista renkaita ja hienonna tilli

  4. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi (10kpl)

  5. Voitele taikinaneliöt kananmunalla

  6. Aseta kylmäsavulohirulla neliön keskelle, lisää päälle sipulirenkaat, tilli ja ripottele lopuksi sitruunapippuria

  7. Paista 225 °C 15-20 minuuttia

VINKKI: Voit käyttää täytteessä lisäksi myös smetanaa

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.