Lohipiiraat

Lohi-sipulipasteija
1 t , josta valmisteluaika 30 min

Lohipiiraat sopivat hyvin lounaaksi tai evääksi ja ne ovat maistuva suolainen tarjottava. Tässä helpossa reseptissä perinteisiä makuja: lohta, sipulia ja tilliä.

Kokeile myös smetanaa, jolloin saat piiraaseen lisää kosteutta. 

10 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtevä Kaurataikina
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
150gkylmäsavulohi
1pieni sipuli
tilliä
sitruunapippuria
kananmuna voiteluun

Valmistusohje

  1. Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle noin 20-25 minuutiksi.

  2. Tee kylmäsavulohesta 10 rullaa

  3. Leikkaa sipulista renkaita ja hienonna tilli

  4. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi (10kpl)

  5. Voitele taikinaneliöt kananmunalla

  6. Aseta kylmäsavulohirulla neliön keskelle, lisää päälle sipulirenkaat, tilli ja ripottele lopuksi sitruunapippuria

  7. Paista 225 °C 15-20 minuuttia

VINKKI: Voit käyttää täytteessä lisäksi myös smetanaa

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)