Katso video ohjeen alta, kuinka näitä ruiskeksejä valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset n. 25 kpl annosta

(1
muna)
Täyte:
200
g
kylmäsavulohta
2
dl
aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
2-3
rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
150
g
voimakkaan makuista raastettua juustoa

Ohje

  1. Kauli taikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Voitele ne munalla, mikäli haluat enemmän väriä pohjien reunoille.

  2. Levitä sydämille lohisuikaleita ja tomaattipaloja, ripottele mausteeksi timjamisilppua ja pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 10-15 min.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella Lehteviä sydämiä. Käytä pohjiksi Myllyn Paras Lehti- tai Voitaikinaa. Ota taikinalevyistä sydänmuotilla kuvioita (ilman kaulintaa) ja täytä kuten edellä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.