Lämpimät Ruiskeksit

Lämpimät Ruiskeksit

Katso video ohjeen alta, kuinka näitä ruiskeksejä valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

30 kpl
1pktMyllyn Paras Ruistaikinaa (500 g)
(1muna)
Täyte:
200gkylmäsavulohta
2dlaurinkokuivattua tomaattia suikaleina
2-3rkltuoretta timjamia hienonnettuna
150gvoimakkaan makuista raastettua juustoa

Valmistusohje

Kauli ruistaikina ohueksi. Ota taikinasta muotilla sydämiä, halkaisijaltaan noin 8 cm. Asettele ne leivinpaperoidulle uunipellille. Voitele ne munalla, mikäli haluat enemmän väriä pohjien reunoille. Levitä sydämille lohisuikaleita ja tomaattipaloja, ripottele mausteeksi timjamisilppua ja pinnalle hiukan juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 10-15 min.

VINKKI: Valmista samalla ohjeella Lehteviä sydämiä. Käytä pohjiksi Myllyn Paras Lehti- tai Voitaikinaa. Ota taikinalevyistä sydänmuotilla kuvioita (ilman kaulintaa) ja täytä kuten edellä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)