Valmista herkullinen pullapohjainen kuningatarpiirakka, joka maistuu taatusti kahvin kaverina.

Perinteisen pullataikinan ohjeen löydät tästä

Ainekset halkaisija 26–30 cm, 6-8 annosta

400
g
pullataikinaa (3:dl:n nestettä)
Täyte:
200
g
vadelmahilloa
200-300
g
pakastemustikoita (hieman sulaneena)
dl
sokeria)
1-2
dl
pakastevadelmia
(kananmunaa ja raesokeria)

Ohje

  1. Valmista pullataikina

  2. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

  3. Painele pullataikina piirasvuoan (ø 26–30 cm) pohjalle ja reunaan.

  4. Sekoita vadelmahillo, mustikat, (sokeri) ja vehnäjauhot. Kaada täyte vuokaan ja ripottele päälle vadelmat. (Halutessasi voit sipaista pullareunan rikkivispatulla kananmunalla ja ripotella raesokeria koristeeksi.)

  5. Paista uunissa 25–30 minuuttia, kunnes piirakka saa kauniin värin.

  6. Jäähdytä ja nauti.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.