Fudge

Kermafudge
40 min, josta valmisteluaika 20 min

Pehmeä fudge sulaa suussa ja sopii joulun kahvipöytään, pikkujoulujen herkuksi tai kauniisti pakattuna lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Kokeile reseptiä ja ihastu!

 

12 palaa n. 5 x 5 cm
4dlkuohukermaa
4dlsokeria
1vaniljatanko
2kanelitankoa
maustemitallinen suolaa
Pinnalle:
50gpekaanipähkinöitä
¾dlkuivattuja karpaloita
1-2rklMyllyn Paras Kaurahiutaleita

Valmistusohje

  1. Mittaa kerma, sokeri ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 20–30 minuuttia, kunnes seoksen lämpötila on 118–120 astetta. Mausta suolalla, poista mausteet ja kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (17 x 20 cm). Asettele pähkinät, karpalot ja kaurahiutaleet seoksen päälle kevyesti käsillä painaen. Jäähdytä jääkaapissa.

  2. Paloittele fudge ja pakkaa sellofaaniin.

  3. Säilytä fudge jääkaapissa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)