Fudge

Kermafudge

Pehmeä fudge sulaa suussa ja sopii joulun kahvipöytään, pikkujoulujen herkuksi tai kauniisti pakattuna lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle!

 

12 palaa n. 5 x 5 cm
4dlkuohukermaa
4dlsokeria
1vaniljatanko
2kanelitankoa
maustemitallinen suolaa
Pinnalle:
50gpekaanipähkinöitä
¾dlkuivattuja karpaloita
1-2rklMyllyn Paras Kaurahiutaleita

Valmistusohje

Mittaa kerma, sokeri ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 20–30 minuuttia, kunnes seoksen lämpötila on 118–120 astetta. Mausta suolalla, poista mausteet ja kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (17 x 20 cm). Asettele pähkinät, karpalot ja kaurahiutaleet seoksen päälle kevyesti käsillä painaen. Jäähdytä jääkaapissa.

Paloittele ja pakkaa sellofaaniin.

Säilytä jääkaapissa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)