Makeampi vaihtoehto kaurapuurolle! Superhelppo aamiaispannari onnistuu hienosti myös kaurahiutaleista.

Ainekset 4:lle annosta

Kaurapannarit
2
tl
sokeria
2
tl
suolaa
2
tl
soodaa
ripaus kanelia
2
kananmunaa
5
dl
piimää tai maustamatonta jogurttia
Voi-öljyseosta paistamiseen

Ohje

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita huolellisesti. Anna taikinan turvota 25–30 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle voi-rypsiöljyseosta. Kaada 0,5 dl taikinaa pannulle pannukakkua kohden. Paista mehevän kuohkeaksi molemmin puolin, 2-3 minuuttia per puoli.
Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.