Kaalisalaattia ja kasvis- tai lihapiiraita

Myllyn Paras
4-6:lle
lohko kaalia
1pieni kelta- tai punasipuli
1-2punaista paprikaa
1-2porkkanaa
1dlrusinoita
Kastike:
½-1dlmajoneesia
1dlkevytkermaviiliä
½-1rklviinietikkaa
2-3tljoulusinappia
mustapippuria

Valmistusohje

Raasta tai suikaloi kaali oikein hienoksi ja meheväksi. Hienonna sipuli, kuutioi paprikat ja raasta porkkana meheväksi. Sekoita kaikki aineet keskenään kulhossa.

Valmista kastike ja sekoita se hyvin salaatin joukkoon. Anna maustua hetken aikaa kylmässä ennen ruokailua.

Tarjoa salaattina liha- tai linturuoan kanssa.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

En tykkää munamaidosta, mitä laitan nesteeksi eli onko siihen pakko laittaa nestettä..??????
Munamaidon voi korvata esim. suurustetulla lihaliemellä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Mitä tarkoittaa kaalilaatikon reseptissä heti alussa maininta "1½-2 n. 1 kg kesäkaalia" ? Siis paljonko sitä kaalia laitetaan?
Kaalia tarvitaan noin 1 kg. Kaalin koosta riippuen 1,5-2 kpl.