Haettu sivustolta 10.11.2024 Juustosalaatti-tuorepiirakka Juustosalaatti-tuorepiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 30 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Ainekset 1 piirakkavuoka, halkaisija n. 26-28 cm, noin 8 annosta 1 pkt Pyöreä Piirakkataikina, suolainen (380 g) Salaatti: 50 g friseesalaattia 25 g rucolaa 3 dl Myllyn Paras Pikku Sydänpastaa 75 g mozzarellajuustoa n.1 dl mansikoita tai hedelmäpaloja tuoretta basilikaa Kastike: 2 dl kermaviiliä ½ dl mansikkasurvosta 1 rkl sokeria ½ tl suolaa ⅓ tl chilipippuria Ohje Painele sulanut taikina piirakkavuoan (reunan korkeus ainakin 3 cm) pohjalle ja reunoille. Jotta piirakan reunat pysyvät paiston aikana ylhäällä, laita foliosta muotoiltu rengas painamaan reunoja. Paista pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla n. 12 minuuttia. Keitä makaronit pohjan kypsyessä pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä, huuhtele kylmällä vedellä lävikössä (2 dl:sta raakaa sydän makaronia saat 3 dl kypsää makaronia). Irrota piirakkapohjasta foliot heti uunista ottamisen jälkeen, jotta ne eivät tartu kiinni taikinaan. Anna piirakkapohjan jäähtyä. Täytä piirakkapohja kauniisti salaattiaineksilla ennen tarjoilua. Koristele basilikan lehdillä. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon tai tarjoile erikseen. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Katso videovinkit Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry evästeasetuksiin ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kanasalaattipiirakka Kuva Texmex-salaattipiirakka Kuva Salaattipiirakka feta-juustolla Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua