Haettu sivustolta 24.9.2023 Juustopiirakka Juustopiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 50 min hiivattomat leivonnaiset kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Juustopiirakka on ihastuttavan samettinen, täyteläinen ja ihana piirakka erilaisiin herkkuhetkiin. Voit vaihdella juustoja oman maun ja tunnelman mukaan. Valmista vaikka syksyn rapujuhliin tai samettisen keittoruoan kaveriksi. Ainekset 8-10 annosta 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikinaa, suolainen (380 g) Täyte: 2 dl kuohukermaa 2 kananmunaa 100 g cheddarjuustoraastetta 100 g emmentaljuustoraastetta ½ tl suolaa 125 g mozzarellajuustopallo Ohje Ota Pyöreä Piirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita taikina halkaisijaltaan noin 25 cm piirakkavuoan keskelle ja painele sulanut taikina pohjalle ja reunoille. Esipaista 225 asteessa noin 10 minuuttia. Kaada kuohukerma kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita. Lisää juustoraasteet ja suola, sekoita. Revi valutetusta mozzarellapallosta paloja ja laita tasaisesti piirakkataikinan päälle. Kaada päälle kerma-juustoseos. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen. Tarjoa lämpimänä! Resepti: Hellapoliisi
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Rukiinen Kasvis-juustopiirakka Kuva Sangria-juustopiirakka Kuva Ranskalainen kinkku-juustopiirakka Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua