Helppo Pääsiäiswieneri

Helppo Pääsiäiswieneri

Helpoin tapa on itse tehdä leivonnaisia, jotka muistuttavat wienereitä valmiista lehtevästä voitaikinasta. Leikkaa hieman sulaneet taikinalevyt vain neliöiksi, voitele, koristele raesokerilla ja halutessasi mantelirouheella ja laita keskelle hedelmäpaloja, esim. pääsiäisen aikaan persikkaviipaleita. Saat leivonnaisiin vaihtelua lisäämällä näihin hedelmäpalojen lisäksi nokareen juustoa, esim. sinihome- tai sitruunatuorejuustoa.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500g)
1muna
1dlmantelirouhetta
1dlraesokeria
1tlksäilykepersikoita (iso tlk)
1tlkpunaisia säilykekirsikoita

Valmistusohje

Jaa hieman sulaneet taikinalevyt kahtia. Nosta taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle väljästi. Voitele neliöt munalla, ripottele päälle kauttaaltaan mantelirouhetta ja raesokeria. Laita jokaiselle neliölle viipaloitu persikan puolikas ja kirsikka. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min kauniin värisiksi. Vaihtelua saat laittamalla persikkaviipaleiden alle hieman paistonkestävää marmeladia, marsipaania tai sinihomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)