Grahampuuro

15 min, josta valmisteluaika 5 min
1:lle
½ | dl | Myllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja |
3 | dl | vettä, maitoa tai mehua |
voinokare, sosetta tai hilloa |
Valmistusohje
-
Lisää grahamvehnäjauhot kiehuvaan nesteeseen hyvin vispaten. Keitä 5-10 min ja sekoita välillä. Anna hautua jonkin aikaa ja puuro on valmista.
-
Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan esim. maidon ja voinokareen kera.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (9)
Hyvää ja maistuva puuro
On loistava masuahellivä aaminen. Sekoitan veteen hiukan maitojauhetta. En mittaile niin tarkasti, joskus tulee velliä joskus puuroa. Nautiskelen näkkärin kanssa ja ah kylläpä maistuukin hyvältä.
Teen puuron grahamjauhoista, omenista, vähän tuoretta inkivääriä, kanelia ja tummaa sokeria. Hitsi kun on hyvää.
Ei ihan 5-10 minuuttia riittänyt keittämiseen, muuten hyvää puuroa.
Parasta puuroa!
Oli tosi hyvää. Tarjosin mustikoiden ja sokerin kanssa lapsille ja lautaset tyhjeni hetkessä.
hyvää!
Yksi parhaista peruspuuroista mitä olla voi, ellei peräti paras!
Kommentoi reseptiä