Grahampuuro

Myllyn Paras
15 min, josta valmisteluaika 5 min
1:lle
½dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
3dlvettä, maitoa tai mehua
voinokare, sosetta tai hilloa

Valmistusohje

  1. Lisää grahamvehnäjauhot kiehuvaan nesteeseen hyvin vispaten. Keitä 5-10 min ja sekoita välillä. Anna hautua jonkin aikaa ja puuro on valmista.

  2. Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan esim. maidon ja voinokareen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

On loistava masuahellivä aaminen. Sekoitan veteen hiukan maitojauhetta. En mittaile niin tarkasti, joskus tulee velliä joskus puuroa. Nautiskelen näkkärin kanssa ja ah kylläpä maistuukin hyvältä.
Teen puuron grahamjauhoista, omenista, vähän tuoretta inkivääriä, kanelia ja tummaa sokeria. Hitsi kun on hyvää.
Ei ihan 5-10 minuuttia riittänyt keittämiseen, muuten hyvää puuroa.
Parasta puuroa!
Puuro on hyvää!!
Oli tosi hyvää. Tarjosin mustikoiden ja sokerin kanssa lapsille ja lautaset tyhjeni hetkessä.
hyvää!
Yksi parhaista peruspuuroista mitä olla voi, ellei peräti paras!