Grahampuuro

Myllyn Paras
1:lle
½dlMyllyn Paras Graham Täysjyvävehnäjauhoja
3dlvettä, maitoa tai mehua
voinokare, sosetta tai hilloa

Valmistusohje

Lisää grahamvehnäjauhot kiehuvaan nesteeseen hyvin vispaten. Keitä 5-10 min ja sekoita välillä. Anna hautua jonkin aikaa ja puuro on valmista. Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan esim. maidon ja voinokareen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Parasta puuroa!
Oli tosi hyvää. Tarjosin mustikoiden ja sokerin kanssa lapsille ja lautaset tyhjeni hetkessä.
hyvää!
Yksi parhaista peruspuuroista mitä olla voi, ellei peräti paras!