Oletko sinä seuraava Suomen mestari ja Someleipuri 2024 eli Myllyn Parhaan palkallinen leivontavaikuttaja? Osallistu Joululeivonnan SM-kisaan ja tavoittele näitä leipurin kirkkaita kruunuja 16–20-vuotiaiden tai yli 20-vuotiaiden sarjassa näin:

  1. Suunnittele herkullinen resepti kekseliääseen ja näyttävään joululeivonnaiseen. Leivo se ja osallistu SM-kisaan lähettämällä selkeästi kirjoitettu reseptisi, leivonnaisesi kuva sekä linkki julkiseen sometiliisi kisan hakusivulle 20.11.2023 loppuun mennessä. 
  2. Ota rennosti sillä välin, kun Myllyn Paras -brändin edustajat valitsevat kummankin sarjan hakemusten perusteella neljä parasta leipuria semifinaaliin. Semifinaalissa Myllyn Paras -brändin edustajat, Someleipurit 2023 eli Anna Jaatinen ja Pihla Sallinen sekä @myllyn_paras-tilin Instagram-seuraajat äänestävät finaaliin kaksi parasta per sarja.
  3. Finaalissa saat vain jännittää kotona, sillä tänä vuonna SM-kisa ei edellytä osallistujien läsnäoloa. Sen sijaan Someleipurit Anna ja Pihla testileipovat yhdessä keittiössä kaikki finalistien reseptit – pidäthän siis huolta, että reseptisi on selkeä ja toteutettavissa.
  4. Finaalin lopuksi Someleipurit 2023 Anna ja Pihla sekä Myllyn Paras -brändin edustajat arvioivat kaikki kisatyöt ja valitsevat Joululeivonnan Suomen mestarit 2023 eli vuoden 2024 Someleipurit.

Pääpalkinto kummassakin sarjassa on 1000 € lahjakortti S-ryhmään tai Keskolle voittajan oman toiveen mukaan ja koko ensi vuoden kestävä Someleipurit 2024 -vaikuttajayhteistyö, josta maksetaan vielä erillinen rahapalkkio. Someleipurit ovat vaikuttajiamme, jotka luovat reseptisisältöjä Myllyn Paras -reseptipankkiin ja someen.

Toiseksi tulleet saavat 200 € ja semifinaalissa tipahtaneet 50 € lahjakortit S-ryhmään tai Keskolle oman toiveen mukaan.

Oletko valmis lunastamaan paikkasi leivontayhteisön kärjessä? Osallistu Joululeivonnan SM-kisaan tästä! 

Osallistumalla hyväksyt SM-kisan säännöt