Tähtitortuista saat muodostettua hauskan kuusen, jonka koristelet kanelikermalla, mintunlehdillä, tähtianiksilla ja mustikoilla.

Ainekset annosta

kanelikermaa, laktoositon
mintunlehtiä
tähtianiksia
mustikoita

Ohje

  1. Ota tortut sulamaan ja anna niiden sulaa 5–10 minuuttia ennen kuusen muotoilua. 
  2. Kostuta torttujen kulmat vedellä ja painele ne yhteen kuusen muotoon.
  3. Paista kuusi 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Siirrä lämpimänä tarjoilualustalle ja anna jäähtyä. 
  4. Koristele hyvin jäähtynyt kuusi kanelikermalla, mintunlehdillä, tähtianiksilla ja mustikoilla.
Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.