Kauraiseen leipätaikinaan lisätään makua ja syvyyttä porkkanaraasteella ja inkiväärillä. Inkivääri tuo perinteisiin raastesämpylöihin juuri sopivasti potkua ja raikkautta.

Ainekset 10 hengelle annosta

150
g
porkkanaraaste
20
g
inkivääriraastetta

Ohje

  1. Sulata Myllyn Paras Kaurainen Leipätaikina huoneenlämmössä n. 3 h. Sekoita porkkana- ja inkivääriraaste.
  2. Puristele raaste leipätaikinoiden joukkoon. Leivo taikinasta sämpylöitä leivinpaperoidulle uunipellille.
  3. Kohota sämpylät. Paista sämpylät 200°C asteisessa uunissa 10–12 minuuttia, kunnes kypsiä.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.