Haettu sivustolta 9.6.2023 Mantelilastukakku Mantelilastukakku Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Tässä reseptissä Kinuskilevykakku saa sopivasti paahteista makua sekä rouheista suutuntumaa mantelilastuista. Kinuskilevykakku on valmiiksi leikattu 18 palaan, mikä helpottaa tarjoilua. Ainekset 18 annosta ½ Myllyn Paras Kinuskilevykakku (2000 g) 3 dl kermaa paahdettuja mantelilastuja vihreää ja punaista marsipaania koristeluun Ohje Ota Kinuskilevykakku pakkasesta hetkeksi sulamaan. Leikkaa kakusta puolet ja laita loput pakastimeen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sivele kakun reunoille ohuelti kermaa. Ripottele paahdettua mantelia kakun reunoille ja pinnalle. Tee marsipaanista vyöte ja ruusukoristeita. Resepti: Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Itsenäisyyspäivän Kinuskilevykakku Kuva Kinuskilevykakkupalan koristelu Kuva Vaniljaisen Mansikkalevykakun koristelu
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua