Tässä reseptissä Kinuskilevykakku saa sopivasti paahteista makua sekä rouheista suutuntumaa mantelilastuista. Kinuskilevykakku on valmiiksi leikattu 18 palaan, mikä helpottaa tarjoilua.

Ainekset 18 annosta

3
dl
kermaa
paahdettuja mantelilastuja
vihreää ja punaista marsipaania koristeluun

Ohje

  1. Ota Kinuskilevykakku pakkasesta hetkeksi sulamaan. Leikkaa kakusta puolet ja laita loput pakastimeen.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sivele kakun reunoille ohuelti kermaa.
  3. Ripottele paahdettua mantelia kakun reunoille ja pinnalle. Tee marsipaanista vyöte ja ruusukoristeita.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.